localhost چیست و چه کاربردی دارد؟
لوکال هاست چیست : بسیاری از زبان های برنامه نویسی تحت سرور مانند php برای اجرایی شدن نیاز به تفسیر وب سرور دارند. و به صورت ساده ای برای اجرای یک فایل php باید مفسر آن وب سروری مانند آپاچی و یا IIS بر روی سیستم مورد نظر نصب شده باشد. با توجه به اینکه پیش نیازات اصلی اغلب بر روی سیستم مورد نظر نصب نیستند؛ برای اجرای این فایل ها به ساده ترین روش می توان یک نوع سرویس میزبانی را تهیه کرد تا بتواند فایل php را در آن اجرا کرد. برای تهیه یک سرور میزبانی استاندارد با هزینه بسیار زیادی را پرداخت کنید که برای اکثر پروژه های آزمایشی به صرفه نیست. و یا بطور جداگانه ای برای دسترسی به فضای میزبانی به اینترنت نیز نیاز دارد، که امکان دارد در مواقعی دسترسی به اینترنت وجود نداشته باشد. به خاطر همین پرداخت هزینه های سرویس میزبانی برای یک پروژه آزمایشی مقرون به صرفه نباشد یا دسترسیبه اینترنت وجود نداشه باشد که به خاطر این موضوع از لوکال هاست استفاده می کنیم. با توجه به توضیحات گفته شده در این قسمت از سایت سرورکلیک در حقیقت لوکال هاست یک فضای میزبانی محلی بر روی سیستم های مختلف می باشد.
خدمات هاست لینوکس سرور کلیک
LP05
- 1 گیگابایت
- ترافیک نامحدود
- 1 سایت
- SSL رایگان: دارد
- قیمت ماهانه: ---
- قیمت 6ماهه: ---
- قیمت سالانه: 350،000 تومان
LP06
- 2.5 گیگابایت
- ترافیک نامحدود
- 1 سایت
- SSL رایگان: دارد
- قیمت ماهانه: ---
- قیمت 6ماهه: ---
- قیمت سالانه: 500،000 تومان
LP07
- 5 گیگابایت
- ترافیک نامحدود
- 1 سایت
- SSL رایگان: دارد
- قیمت ماهانه: ---
- قیمت 6ماهه: 450،000 تومان
- قیمت سالانه: 800،000 تومان
LP08
- 10 گیگابایت
- ترافیک نامحدود
- 1 سایت
- SSL رایگان: دارد
- قیمت ماهانه: ---
- قیمت 6ماهه: 700،000 تومان
- قیمت سالانه: 1،200،000 تومان
لوکال هاست چیست؟
لوکال هاست چیست و چه کاربردی دارد؟ این سوال جزء سوالاتی است که برای تمام کاربران و طراحان سایت به وجود می آید. در این مقاله از سایت سرورکلیک می خواهیم درمورد معنی لوکال هاست و اینکه لوکال هاست چیه؟ تفاوت لوکال هاست با هاست و هاست ویندوز، ویژگی های لوکال هاست و اینکه چرا باید از لوکال هاست استفاده کنیم برای شما توضیح دهیم.
اگر تا به اینجا مقالات سایت ما را دنبال کرده باشید حتما می دانید که برای ایجاد یک سایت به چه چیزهایی نیاز داریم. یکی از مهم ترین مواردی که برای ایجاد سایت به آن نیاز دارین پس از انتخاب نام دامنه، هاست می باشد. Host فضایی روی server است که به یک اینترنت پرقدرت متصل شده و به صورت 24 ساعته به شما خدمت رسانی می کند.
در مقالات قبلی درمورد هاست و کاربرد های آن، انواع هاست چیست و همچنین دامنه و کاربرد های آن برای شما توضیح داده ایم. در این قسمت می خواهیم شما را با یک هاست محلی با مفهوم لوکال هاست، آشنا کنیم. شما می توانید با در اختیار داشتن یک هاست محلی روی سیستم خود به راحتی یک سایت راه اندازی کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا بیشتر برای شما توضیح دهیم.
لوکال هاست چیست و چه کاربردی دارد؟
Localhost یا همان لوکال هاست، فضایی از سیستم شما می باشد که شما می توانید با استفاده از آن یک سایت را روی سیستم خودتان ایجاد کنید. شما در صورتی می توانید کامیپوتر خودتان را به یک Localhost تبدیل کنید که برای ایجاد آن برنامه های مورد نیاز را نصب کنید تا راحت تر بتوانید به این Host محلی دسترسی داشته باشید.
برخی از زبان های برنامه نویسی برای اینکه روی سیستم شما اجرا شوند و به خطا برخورد نکنند نیاز به یک سرویس میزبانی وب دارند تا شما با استفاده از آن بتوانید آن را اجرا کنید. برای نمونه می توانیم به زبان برنامه نویسی PHP اشاره کنیم. شما برای اینکه بتوانید این زبان را روی کامپیوتر خود داشته باشید باید به برنامه هایی دسترسی داشته باشید.
لوکال هاست، برای زمانی استفاده می شود که شما نمی خواهید هزینه زیادی را برای ایجاد و راه اندازی یک سایت بکنید. معمولا برای پروژه های دانشگاهی و سایت هایی که ارزش زیادی ندارند از لوکال هاست به عنوان یکی هاست محلی بجای هاست ویندوز یا لینوکس استفاده می کنند. این هاست می تواند از سایت شما به خوبی در صورت اتصال به اینترنت پشتیبانی کند.
لوکال هاست، معمولا برای زمانی که شما می خواهید یک سایت را به صورت آزمایشی ایجاد کنید می تواند بهترین گزینه باشد. دانلود و نصب لوکال هاست به شما کمک می کند تا بتوانید در آینده یک سایت حرفه ای را ایجاد کنید. در این مواقع شما می توانید با کمترین هزینه یک سایت برای خودتان ایجاد کنید. البته باید نحوه راه اندازی آن و برنامه های مورد نیاز را داشته باشید که در ادامه درمورد آن بیشتر برای شما توضیح خواهیم داد.
نصب و راه اندازی سایت روی لوکال هاست
در این ویدئو به آموزش نصب و راه اندازی xamp و لوکال هاست می پردازیم که میتونید از آن برای راه اندازی سایتتان روی لوکال هاست استفاده کنید.
مزایای استفاده از لوکال هاست:
از مزایای لوکال هاست نسبت به سایر هاست ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- بدون نیاز به اینترنت
چنانچه شما یک برنامه نویس باشید، احتمالا تجربه تاخیر در تحویل پروژه کد نویسی تان را به دلیل نداشتن اینترنت داشته اید. با استفاده از لوکال هاست دیگر این مشکل را تجربه نخواهید کرد. یکی از مزایای لوکال هاست این است که شما امکان کار کردن روی پروژه خود حتی در حالت آفلاین را نیز دارید.
- داشتن سرعت بالا در انتقال اطلاعات به سرور
مورد دیگر از مزایای لوکال هاست نسبت به سایر هاست ها داشتن سرعت بالا در انتقال اطلاعات به سرور می باشد. در هاست های حقیقی از آن جا که انتقال اطلاعات به سرور از طریق اینترنت صورت گرفته و معمولا حجم فایل ها زیاد است، مدت زمان بیشتری برای انتقال فایل ها به سرور مورد نیاز است. با این حال، هنگام استفاده از لوکال هاست دیگر این مشکل را تجربه نخواهید کرد. از طرفی دیگر به دلیل این که سرعت انتقال داده ها در لوکال هاست زیاد است تمرکز و زمان بیشتری برای انجام کار خواهید داشت.
- سرعت و راحتی در ویرایش فایل ها
از دیگر مزایای لوکال هاست می توان به سرعت و راحتی آن در ویرایش فایل ها اشاره کرد. از جمله مشکلات هاست های واقعی سرعت پایین آن ها در هنگام ویرایش فایل ها در پنل های مدیریتی دایرکت ادمین و یا سی پنل، می باشد. در حالی که، در صورت استفاده از لوکال هاست هر آنچه نیاز دارید را در سریع ترین زمان ممکن در اختیارتان قرار میدهد.
- امنیت اطلاعات بالا
- رایگان و بدون هزینه
لوکال هاست، کاملا رایگان بوده و نیازی به خریداری ندارد. شما می توانید نرم افزار های مورد نظر خود را نصب کرده و از مزایای آن بهره مند شوید.
- اعمال تغییرات به راحتی و آسان
- مناسب برای پروژه های دانشگاهی
در این قسمت درمورد لوکال هاست و کاربردهای و ویژگی های آن برای شما توضیح دادیم. شما می توانید با در نظر گرفتن معنی کلی لوکال هاست و تفاوتی که با Host دارد در ادامه برای شما توضیح خواهیم داد. به راحتی آن را با استفاده از ساده ترین نرم افزارها روی سیستم خودتان نصب کنید و پس از آن یک سایت حرفه ای با سرعت بالا ایجاد کنید.
انواع لوکال هاست
- Xampp
- Wamp
- Lamp
- Mamp
- Winginx
- Denwer
- Open Server
تنها تفاوت اصلی انواع لوکال هاست در نوع سیستم عامل و زبان های برنامه نویسی است که آن را پشتیبانی می کنند. نرم افزار Xampp سیستم عامل ویندوز, لینوکس, مک و زبان های برنامه نویسی PHP ,Perl را پشتیبانی می کند. سرور Wamp مخصوص سیستم عامل ویندوز و زبان های برنامه نویسی PHP ,Perl می باشد. به عبارتی دیگر سرور Wamp، لوکال هاست ویندوز می باشد. نرم افزار MAMP برای سیستم عامل ویندوز، مک مناسب بوده و فقط زبان برنامه نویسی PHP را پشتیبانی می کند. همچنین سرور LAMP نیز سیستم عامل لینوکس و زبان های برنامه نویسیPHP ،Perl ,Python را پشتیبانی می نماید. برای نمونه می توانید مقاله نصب وردپرس روی لوکال هاست را مطالعه کنید .
تفاوت لوکال هاست با هاست در چیست؟
Localhost و Host طبیعتا تفاوت هایی دارند و هر یک از آنها می توانند معایب و مزیت هایی در استفاده داشته باشند. همان طور که توضیح دادیم شما می توانید Localhost را در نزدیکی خود داشته باشد یعنی Localhost روی سیستم و کامپیوتر شخصی شما وجود دارد. در حالی که هاست در دنیایی از اینترنتی قرار دارد و دسترسی به آن کار ممکنی نیست.
اگر قصد دارید تا سیستم شحصی خود را به یک Host محلی تبدیل کنید می توانید از نرم افزارهایی مانند wamp و xamp استفاده کنید. این دو نرم افزار جزء محبوب ترین نرم افزارها برای ایجاد لوکال هاست و ورد به آن هستند. این دو نرم افزار به عنوان محبوب ترین شبیه سازها برای Localhost هستند که استفاده بسیار راحتی دارند.
استفاده از لوکال هاست به جای هاست می تواند مزیت های بسیار زیادی برای طراح و مدیر سایت داشته باشد. اگر شما تجربه کافی را نداشته باشید می توانید به راحتی از این شبیه ساز استفاده کنید و سایت خود را به صورت به راحتی تست کنید و مشکلات آن را برطرف کنید. یکی از مهم ترین نکات در ورد به لوکال هاست، می توانیم به امنیت آن اشاره کنیم که بسیار بالاست.
اگرمی خواهید هزینه کمتری را بپردازید، می توانید از Localhost استفاده کنید. در غیر این صورت برای خرید Host باید هزینه زیادی پرداخت کنید. در کنار آن شما با انتخاب یک هاست مناسب، در نهایت با مشکل های جدی روبه رو خواهید شد چرا که Host ها دارای انوع مختلفی هستند که هر یک از آن ها برای سایت های متنوعی مورد استفاده قرار می گیرند.
یکی دیگر از مواردی که می توانیم به آن اشاره کنیم. اتصال به اینترنتی است که در Host می توانید مشاهده کنید و این مورد در لوکال هاست قابل مشاهده نیست. به صورت کلی می توانیم بگوییم که هاست های واقعی که روی سرور قرار دارند دارای نظم بیشتری هستند و می توانند به راحتی سایت ما را میزبانی کنند.
نرم افزارهای کاربردی برای ایجاد لوکال هاست:
معنی واقعی لوکال هاست چیست؟
طراحان حرفه ای وب سایت ها برای راه اندازی و طراحی سایت خود نیاز دارند که کدهای خود را بر روی آن اجرا کنند. به همین خاطر برای راه اندازی کد هایی مانند html ،css و javascript از طریق مرورگر کامپیوتر و برای اجرای کد های php و انواع زبان های مختلف سمت سرور از یکی وب سرور استفاده می کنند. تا بتوانند کل پروژه خود را بر روی آن اجرا کنند. برای اجرای زبان های سمت سرور اولین و بهترین راهی که به ذهن می رسد این است که از سرور آنلاین یا هاست برای اجرای پروژه استفاده شود. ولی همچنان مشکلاتی در این زمینه وجود دارد. به همین دلیل ما از یک فضای میزبانی محلی یا لوکال هاست به جای host استفاده می کنیم.
در این قسمت درمورد لوکال هاست و کاربردهای آن برای شما توضیح دادیم. شما می توانید با نصب این نرم افزارها روی سیستم خودتان به راحتی به یک Localhost محلی دسترسی داشته باشید و سایت خود را پشتیبانی کنید. توجه داشته باشید که هر یک از این برنامه ها برای سیستم عامل های مخصوصی قابل استفاده هستند که می توانیم به لینوکس، ویندوز، پلتفرم مک اشاره کنیم. شما می توانید با مطالعه این مقاله به سوال خود در خصوص اینکه لوکال هاست چیست و چه کاربردی دارد؟ پی ببرید. اگر قصد ایجاد یک سایت حرفه ای را دارید و به دنبال خرید یک میزبان و Host پرسرعت و قوی برای وبسایتتان هستید، می توانید برای سفارش و تهیه بهترین و پرسرعت ترین هاست ها مانند هاست ویندوز و لینوکس به شرکت خدمات هاسیتینگ سرورکلیک مراجعه کنید.
8 Comments
سلام امنیت دیتابیس هایی که این نرم افزار ها در اختیار ما قرار میدن در چه حدی هست؟
اگراطلاعاتی مهمی از کاربران عضو رو ذخیره سازی میکنیم این دیتابیس ها برای استفاده در سمت لوکال مناسب هستند یا خیر؟
سلام من یه سوال داشتم
میخاستم بدونم چرا ومپ من وصل نمیشه و خطا میده اصن ایکونش که باید سبز بشه نمیشه واسه اینکه بخام به لوکال هاست وصل بشم. میشه راهنمایی کنید. ایراد از چیه؟
اگر سایت را با وردپرس بسازیم دیگه نیازی به یادگیری فریم ورک های جاوا اسکریپ نداریم؟ یا فریم ورک های CSS، مثل بوت استرپ؟ منظورم اینکه آیا از این فریم ورک ها در صورت وردپرس بودن سایتمون اجازه داریم برای طراحی سمت کلاینت استفاده کنیم یا نه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
من ومپ نصب کردم ولی وقتی لوکال هاست رو سرچ میزنم بالا نمیاد و خطا میده مشکل از چیه ؟ با 127.0.0.1 هم امتحان کردم ولی تغییر نکرد
با پورت دیگه ای نمیشه لوکال هاست رو داشت؟ 127.0.0.1 من میزنم کار نمیکنه. میتونه مشکل از xamp من باشه؟
سلام امنیت دیتابیس تا چه حده ؟
سلام من از برنامه ی لوکال هاست زمپ و سیستم وردپرس استفاده میکنم و وقتی میخوام افزونه elementor pro رو نصب کنم ارور سورس گاردین میخورم. دقیق میتونید بگید باید چیکار کنم؟
چطور میتونم بعد از اینکه سایتم و در لوکال هاست طراحی کردم بر روی ی هاست دیگه انتقال بدم ؟