انواع سرور چیست و چه کاربردی دارد؟

محبوب ترین مقالات

آخرین دیدگاه ها

دسته بندی ها

مطالب مفید

در بررسی انواع سرور و پاسخ به سوال انواع سرور چیست و چه کاربردی دارد؟ بهتر است ابتدا به درک اصل سرور بپردازیم. انواع سرورها در شبکه یک دستگاه خاص و تخصصی هستند که دارای مجموعه ای از برنامه های کاربردی بوده و خدمات مختلفی را به گیرنده سرویس ارائه می دهند. خرید سرور اختصاصی و خرید سرور مجازی این روزها بسیار مورد استقبال قرار گرفته و طرفداران بی شماری را به خود جلب نموده است. در حقیقت در آشنایی با سریع ترین سرور دانلود و انواع دیگر سرور، باید گفت که این سرور از دسته سیستم هایی است که وظیفه سرویس دهی و ارائه خدمات به سایر سیستم‌های دیگر  را به خوبی بر عهده دارند. جالب است که سیستم هایی که خدمات را از سرور دریافت می کنند، مشتری، کلاینت Client  یا گیرنده به شمار می روند. بهتر است بدانید که لپ تاپ و کامپیوتر خانگی نیز که سیستم هایی به آن متصل باشد، به عنوان یک سرور شناخته می شود. تنها تفاوت سرور خانگی با سرورهای بزرگ و انواع سرورها در شبکه، اتصال به شبکه است که خدمات کامل تری را به سایر سیستم ها ارائه می نمایند. خرید سرور مجازی پرسرعت نیز از این ویژگی ها بی بهره نیست.

توجه داشته باشید که اتصال سیستم ها به سرور دارنده شبکه، به این صورت است که به کمک برنامه‌ها و تنظیماتی که بر روی آن پیاده شده اند، بهره مندی از شبکه امکان پذیر می شود. سرورهای معمول و رایج غالباً در انواع سرور پایگاه داده، فایل، ایمیل، سرور چاپ، انواع سرور سایت و سرور وب، سرور بازی و در نهایت سرورهای کاربردی، تقسیم می شوند.

انواع سرور چیست و چه کاربردی دارد؟

خدمات هاست لینوکس سرور کلیک

LP05

LP06

LP07

LP08

انواع سرور چیست و چه کاربردی دارد

انواع سرورها بر اساس ارتباط

پس از آشنایی مختصر با انواع سرور وکاربرد آنها می توان به انواع سرورها در شبکه از نظر نوع ارتباط اشاره نمود. در بررسی انواع سرور، سروری که به ارائه خدمات به سیستم های محدود می پردازد، با نام سرور تحت شبکه شناخته می شود. این نوع از سرورهای در شبکه، در یک شبکه داخلی و اختصاصی فعال شده اند و خدمات ارائه می دهند. سیستم های موجود در این شبکه به وسیله سرور مدیریت شده و فعالیت می کنند. ازکاربردهای این نوع از انواع سرورها در ادارات و شرکت ها می توان نام برد. حتی این خرید سرور اختصاصی را در گیم نت ها نیز مشاهده می نماییم.

اما در مقابل اگر سرورهای شبکه ای از طریق شبکه جهانی اینترنت با سایر سیستم ها ارتباط داشته باشند و به ارائه سرویس بپردازد، آن را سرور اینترنتی می نامیم. انواع سرور سایت و این نوع از انواع سرورها، ابررایانه هایی هستند که دائماً روشن بوده و بسیار قدرتمند هستند و در طول روز بدون قطعی به ارائه خدمات می پردازند. مهم ترین فاکتور از انواع سرور اینترنتی، امنیت بسیار بالا و پایداری، ثبات و عدم قطعی آن می باشد.

تفاوت سرور حرفه ای با سرور خانگی

سرورهای حرفه ای در بسیاری از موارد با سرورهای خانگی و شرکتی تفاوت دارند که مهم ترین آن ابعاد سرورهای اینترنتی هستند که بسیار بزرگ می باشند. در ادامه به تفاوت های این دو نوع سرور از انواع سرورها می پردازیم.

انواع سرور سخت افزاری با سیستم های خانگی و سرورهای شرکتی متفاوت است و از مقاومت و دوام بالاتری برخوردار هستند.

سرورهای قدرتمند برخلاف سرورهای خانگی در طول شبانه روز روشن هستند و دائماً با بالاترین سرعت در دسترس خواهند بود.

معمولا سرورها در محفظه‌های خاصی نگهداری می‌شوند که به آن‌ها رک یا Rack می‌گویند. در ادامه بیشتر در خصوص اینکه انواع سرور چیست و چه کاربردی دارد؟ توضیح خواهیم داد.

از زمانی که مشاغل اینترنتی در جهان رواج پیدا کردند، انواع سرورهای شبکه، نیز به طور افزایشی رواج یافتند. دادها و اطلاعات نیاز دارند ذخیره و پردازش شوند و سپس روی سرور به اشتراک گذاشته می‌شوند؛ در ادامه تفاوت میان انواع سرورهای شبکه را بررسی خواهیم کرد و در نهایت کاربرد هرکدام را شرح می‌دهیم؛ سرورهای شبکه در انواع سرور فیزیکی، سرورهای مجازی وجود دارند.

انواع سرور چیست و چه کاربردی دارد؟

انواع سرور : وب سرور نرم افزار یا سخت افزاری است که امکان دسترسی به محتوا را از طریق اینترنتی برای شما فراهم می کند. این نوع سرور مخصوص میزبانی وب سایت ها می باشد. و با استفاده از سرویس های خاص ارتباط بین آدرس ها و کاربران شبکه های اینترنت را فراهم می کند. کاربران شبکه های اینترنت را با صفحه وبی که بر روی آن سرور میزبانی میشود فراهم شده است. کاربر آن را به صورت ویژه ای در حوزه ی وب هاستینگ و راه اندازی سایت استفاده می کند.

سرور به سیستمی گفته میشود که به کامپیوتر اتصال دارد و حاوی یک یا چند وب سایت می باشد. سرورها برای آنکه بتوانند به شبکه جهانی متصل شوند، و در نتیجه آن می خواهند سایت خود را در معرض عموم افراد قرار دهند. برای این کار باید تنظیمات خاصی را پشت سر بگذارند. اول از همه اینکه یک server برای آنکه به سرورهای دیگر در شبکه های جهانی متمایز شود، نیاز است تا نام مخصوص به خود داشته باشد. مانند دنیای واقعی که هر فرد نام مخصوص به خود را دارد و از دیگر افراد قابل تشخیص میباشد. در ادامه این مقاله از سایت سرورکلیک به معرفی سرور و انواع ان می پردازیم تا شما بتوانید بهترین سرور را برای سایت خود خریداری کنید.

server یک کامپیوتر متصل به اینترنت است که دارای یک یا چند وبسایت می باشد. server ها برای آنکه بتوانند به شبکه جهانی متصل شوند، سایت خود را در معرض دید عموم قرار می دهند؛ برای این کار باید تنظیمات خاصی را پشت سرگذاشته باشند. اول از همه اینکه یک server برای آنکه از میزبان های دیگر در شبکه های جهانی متمایز شود، احتیاج دارد که نام بخصوصی داشته باشد. در این مقاله از سایت سرورکلیک به معرفی انواع سرور می پردازیم و با توجه به تعریف کلمه منظور ما کلمه سرور سخت افزار نیست و مفهوم شبکه ای و دید فنی آن در نظر است.سرورها دارای انواع گوناگونی هستند که بر اساس کاربردشان دسته بندی میشوند. و تمام انواع سرور ها از همان تعریفی که در ابتدا ارائه شده است پیروی می کنند.

انواع سرورها در شبکه مانند سرور وب به چند بخش دسته‌بندی می شوند: انواع وب سرورها عبارتند از Microsoft وnginx  و apache. انواع سرورهای وب براساس کاربردهای متفاوتی که به همراه دارند، خدمات گوناگونی را ارائه می‌دهند. هرزمان که از اینترنت استفاده می‌کنید و در حقیقت وارد یک وبسایت می‌شوید از انواع سرورها در شبکه که رایج تر از بقیه سرورها است استفاده کرده اید. پیشنهاد می کنیم برای خرید سرور اختصاصی با کارشناسان ما مشورت کنید.

سرور وب چیست؟

سرور وب چیست؟

سرور وب چیست؟

کامپیوتری است که به درخواست های صفحات یا فایل های HTML جواب می دهد. برنامه ای که به محتوای وب پاسخ می دهد، کاربر نامیده میشود. مرورگر وب در اصل کاربری است که فایل های html را از وب سرور درخواست می کند.

معرفی سرور

انواع سرور چیست و چه کاربردی دارند؟ یکی از سولاتی که برای کاربران سایت و مدیران به وجود می آید در این مقاله از سایت سرورکلیک می خواهیم درمورد انواع سرور و کاربرد آنها، معرفی سرور، خرید و قیمت سرور، انواع وب سرور و… برای شما توضیح می دهیم .

زمانی که شما هم وارد دنیای وبسایت می شوید با اصطلاحات متنوعی آشنا می شوید که وجود هر یک از آن ها برای راه اندازی یک سایت خوب و حرفه ای نیاز است. اگر می خواهید بهترین سایت خود را در زمینه شغلی مربوط به خود ایجاد کنید، بهتر است در این مقاله با ما همراه باشید تا با یکی از مهم ترین اصطلاحات در این زمینه یعنی، Server برای شما توضیح دهیم.

ویژگی های سرور

  • انحصاری بودن منابع سخت افزاری
  • قابلیت افزایش و ارتقا سخت افزارها
  • اتصال دائمی به اینترنت
  • سرعت عملکرد بسیار بالا
  • قدرت پردازش و محاسبات بالا
  • امنیت بالا
معرفی انواع سرورها

معرفی انواع سرورها

انواع سرور در شبکه های کامپیوتری

سرورها یکی از مهم ترین رکن اصلی شبکه ی کامپیوتری است. با اینکه شباهت بسیار زیادی بین اجزای سخت افزاری سرورها و سیستم های کامپیوتری معمولی وجود دارد و حتی امکان دارد سیستم عامل های مشابه، قابلیت نصب بر روی هر دو نوع را داشته باشند. اما نقش هر کدام از آنها در شبکه کامپیوتری کاملا متفاوت می باشد. تیم فنی سایت سرورکلیک به بررسی انواع سرور در شبکه های کامپیوتری پرداخته است.

معرفی انواع سرورها

  • File Server
  • Database Server
  • Application Server
  • Game Server

وب سرور، قابل اجرا روی وبسایت ها است؛ بخشی از وظایف این نوع از وب سرورها می‌توان به ذخیره اطلاعات و سپس پردازش آن‌ها و ارائه کردن آن ها در قالب متن، فیلم و عکس اشاره کرد؛ همچنین می‌توان گفت برای تحویل محتوای یک وبسایت به کاربران، خدمات ارائه می‌کند. وب سرور، برای تامین سوخت هرنوع وبسایتی بر روی فضای مجازی قابل استفاده است. سرور وب فضای نسبتا اندکی را اشغال می‌کند. انواع سرورهای وب، بدون اینکه اطلاعات را تفسیر کنند آن‌ها را به شبکه ارسال می‌کنند.

فایل سرور: امکان به اشتراک گذاشتن، اپلود، دانلود فایل ها را در سطح وب را به شخص می‌دهد.

پروکسی سرور: یک نوع واسطه برای تغییر ادرس آی پی

گیم سرور: اتصال کاربر به محیط بازی‌های آنلاین

تعریف سرور به زبان ساده

server یکی از مهم ترین مواردی است که در راه اندازی یک سایت به آن نیاز داریم. قبل از اینکه بخواهیم درمورد انواع سایت برای شما توضیح دهیم و شما را وارد دنیای وب سرورها کنیم، بهتر است توضیحی مختصر در رابطه با server کنیم و پس از آن شما را با انواع آن آشنا کنیم.

سرورها، کامپیوتر و سیستم های بسیار بزرگی هستند که به صورت 24 ساعته و دائم به یک اینترنت پرسرعت قدرتمند متصل شده اند و می توانند نیاز کاربران را برطرف کنند. وب سایت ها زمانی که ایجاد می شوند روی server ها قرار می گیرند، گاهی ممکن است روی یک سرور چندین سایت وجود داشته باشد و server به صورت همزمان از چندین وبسایت را میزبانی و پشتیبانی کند.

برای اینکه به معرفی انواع سرور hp بپردازیم، باید بدانیم که تنظیمات سرور چیست و چه نوع سخت افزارهایی در آن استفاده شده است. Server ها برای اینکه عملکرد صحیحی داشته باشند به یک پردازنده قوی، هارد دیسک، RAM متصل هستند تا بتوانند از اطلاعات سایت شما پشتیبانی کنند. server ها به صورت 24 ساعته به اینترنت متصل هستند تا بتواند نیاز شما را در طول شبانه روز تامین کنند.

انواع سیستم عامل های سرور

انواع سرور و کاربرد آن

انواع سرور و کاربرد آن

انواع سرور فیزیکی

شکل ظاهری سرور فیزیکی مانند رایانه‌ای در اندازه بزرگ، با اجزای تشکیل دهنده‌ی بسیار قدرتمندی تشکیل شده که به داده‌های بیشماری خدمت می‌کند؛ به همین دلیل همیشه در حالت روشن و فعال باید باشد. یکی از ویژگی‌های اصلی انواع سرور فیزیکی، این است که برای دسترسی پیداکردن به اطلاعاتی که در اختیار دستگاه قرار دادید، نیاز به اتصال به اینترنت نخواهید داشت؛ همچنین دسترسی به اطلاعات برای شخص دیگر تقریبا محال است؛ زیرا اطلاعات در فضای حافظه داخلی ذخیره می‌شوند. انواع سرور فیزیکی برای مشاغل متفاوت قابل استفاده است.

سرور فیزیکی برای انتقال داده‌ها از برق استفاده می‌کند؛ درگذشته اندازه سرورهای فیزیکی به قدری بزرگ بود که کل فضای اتاق را به خود اختصاص می‌داد؛ اما امروزه اندازه آن‌ها استاندارد و کوچک شده‌است؛ به طوری که سرور فیزیکی در مرکز داده، در یک مکان که معمولا نوعی کمد یا اتاق کوچک است قرار دارد.

 

دانستیم که انواع سرورهای وب برای استفاده‌های گوناگون تنوع زیادی دارند؛ برای مثال دسته بندی انواع سرور فیزیکی بر اساس اندازه شامل:

  • سرور Tower ( ایستاده)
  • سرور Rackmount (رکمونت)
  • سرور تیغه ای ( Blade)

سرور فیزیکی براساس کاربردهای آن نیز دسته‌بندی می‌شود:

وب سرور، فایل سرور،پروکسی سرور، گیم سرور

انواع سرور مجازی بخشی از سرورهای فیزیکی هستند که به طور آنلاین در دسترس قرار می‌گیرند؛ درواقع یک سرور فیزیکی تبدیل به چند سرور مجازی می‌شود؛ قیمت انواع سرور مجازی به نسبت سرورهای فیزیکی ارزان قیمت تر می باشد؛ همچنین هنگام استفاده از انواع سرور مجازی انرژی برق کمتری مصرف خواهد شد؛ پس در هزینه‌ها صرفه جویی می شود. برای خرید سرور مجازی اقتصادی به سایت ما مراجعه کنید.

انواع سرور مجازی

همانطور که می دانید در مقاله ای از سایت سرورکلیک به معرفی سرور پرداخته ایم، و با توجه به تعریف سرور بهتر است بدانید که منظور آن به معنای سخت افزاری نمی باشد، و مفهوم شبکه ای و بیشتر دید فنی سرور مورد نظر می باشد. سرورهای برای سیستم عامل های مختلف دارای انواع متنوعی می باشند، که در واقع کاربرد آنها دلیل این دسته بندی می باشد. در این مقاله از سرورکلیک می خواهیم انواع سرورها را برای شما معرفی کنیم تا در هنگام خرید سرور با مشکلی مواجه نشوید.

سرورها در انواع مختلفی وجود دارند، که بر اساس هدفی که دنبال می کنند دسته بندی میشوند. server به صورت فیزیکی در حقیقت یک دستگاه می باشد که بر اساس سرویس خدمتی که ارائه میدهد دسته بندی میشود. از جمله پرکاربرد ترین آنها را می توانید در سایت سرورکلیک سفارش دهید.

در این قسمت از مقاله می خواهیم درمورد انواع سرور بپردازیم و آن را برای شما معرفی کنیم. در شبکه و یا از لحاظ سخت افزاری، قیمت، مدل و… سرور ها انواع مختلفی دارند. به صورت کلی سرویس دهنده ها به دو دسته کلی دسته بندی می شوند.

سرور شبکه کامپیوتر:

  • سرورهایی که براساس منابع در اختیار کاربر قرار داده می شوند.
  • سرور هایی که براساس کاربرد در اختیار کاربر قرار داده می شوند.

از مزیت‌های انواع سرور مجازی، این است که منابع در اختیار بیش از یک کاربر قرار می‌گیرد؛ از طریق سرور های مجازی امکان ارتقا سایت در هر زمان موجود است. انواع سرورهای مجازی براساس موقعیت جغرافیایی یا براساس سیستم عامل یا براساس نحوه مدیریت دسته بندی می‌شوند.

انواع سرورهای سخت افزاری

Server ها براساس منابعی که در اختیار کاربر قرار می دهند، به مدلهای مختلفی تقسیم می شوند که شما می توانید با توجه به نیاز خود و در نظر گرفتن بودجه و قیمتی که برای هر یک از این نوع سرورها در نظر گرفته شده است، server مورد نیاز خود را از شرکت خدمات هاستینگ سرورکلیک خریداری کنید.

تفاوت انواع سرور

shared server: این وب سرورها به صورت مشترک در اختیار کاربر قرار می گیرند و به نسبت سایر server ها، دارای قیمت مناسبی هستند. سایت شما به همراه چندین سایت دیگر، روی یک سرور قرار می گیرد و شما باید از منابعی که روی سایت قرار دارد به صورت مشترک استفاده کنید.

درواقع پهنای باند و فضایی که برای ذخیره سازی اطلاعات فایلهای شما در اختیارتان قرار می گیرد، تماما به صورت اشتراکی است و شما باید برای میزان فضایی که استفاده می کنید هزینه پرداخت کنید. این مدل معمولا برای سایت هایی که به تازگی راه اندازی شده اند، می تواند مناسب باشد.

virtual server: در این مدل سرورهای مجازی، شما به صورت مجازی به منابع بیشتری دسترسی دارید. در Vps یا سرورهای مجازی، سایت هایی که روی یک سرویس دهنده و یا وب سرور قرار می گیرند به مراتب کمتر از سایت های موجود در سرورهای اشتراکی هستند. به همین دلیل شما فضای بیشتری را در اختیار خواهید داشت.

dedicated server: معمولا سایت های بسیار بزرگ که دارای اطلاعات مهمی هستند و نیاز به فضای زیادی برای ذخیره سازی اطلاعات دارند و می خواهند امنیت سایت خود را افزایش دهند، بهتر است از سرورهای اختصاصی استفاده کنند. این مدل server ها به صورت سرور اختصاصی و خصوصی در اختیار مدیر سایت قرار داده خواهد شد.

انواع سرور پروکسی

معرفی سرور براساس کاربرد

معرفی سرور براساس کاربرد

انتخاب سرور مناسب

هنگام انتخاب سرور مناسب، چندین نکته وجود دارد که باید آنها را رعایت کنید. مانند: قابلیت های امنیتی، بازیابی داده ها و حفاظت از اطلاعات و داده ها که از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می باشد. اگر میزبان مورد نظر شما از حافظه ی درونی برای ذخیره اطلاعات خود استفاده می کنند، نوع دیسک و میزان ظرفیت آن اهمیت زیادی دارد. در نهایت در زمان انتخاب سرور مناسب بسیار مهم است که ویژگی های خاص آن را بر اساس موارد مورد استفاده از server ارزیابی کنیم و سپس تصمیم به انتخاب نوع سرور بگیریم.

معرفی سرور براساس کاربرد:

  • فایل
  • ایمیل
  • پروکسی
  • اپلیکیشن
  • مدیا
  • دیتابیس

فایل : File Server، یکی از انواع server می باشد. این نوع معمولا برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات در اختیار مدیران قرار داده می شود. این کار از طریق اینترنت انجام می شود و فایل ها از این طریق در دسترس کاربران قرار می گیرند. مدیریت فایل ها بر عهده این بخش می باشد.

ایمیل : Mail Server، یکی دیگر از انواع سرور است، که معمولا برای ارسال ایمیل استفاده می شود و روی وب ایمیل قرار دارد.

پروکسی : proxy Server، این مدل، بین سرویس دهنده و سرویس گیرنده، ارتباط ایجاد می کنند و می توانند اطلاعات را از هر دو طرف بگیرند و در اختیار یکدیگر قرار دهند. این نوع سرورها، وظیفه بررسی فایل ها را دارند و آنها را در اختیار کاربر قرار می دهند.

اپلیکیشن : Application Server،  مانند دیتابیس هستند. در این مدل server اپلیکیشن ها تنها به روی خود میزبان نصب می شوند و در شبکه توزیع می شوند.

مدیا : Media Server، فایل های رسانه ای از طریق این نوع server دراختیار کاربران قرار داده می شود. کاربران می توانند از این طریق بدون اینکه به شبکه متصل باشند، از فایل هایی که در سایت قرار دارند استفاده کنند.

دیتابیس: Database Server، یکی دیگر از انواع سرور، می توانیم به سرورهای دیتابیس اشاره کنیم. این مدل معمولا در اختیار سازمان های بسیار بزرگ قرار داده می شود و به صورت یک نرم افزار روی آن قرار می گیرد تا همه کارمندان یک سازمان بتوانند به صورت متمرکز از آن استفاده کنند.

انتخاب انواع سرور پروکسی

انتخاب انواع سرور پروکسی

انتخاب انواع سرور پروکسی

هنگام انتخاب سرور چند نکته مهم وجود دارد که باید آنها را رعایت کنید.

  • توانایی های امنیت
  • بازیابی داده ها
  • حفاظت از اطلاعات

اینها همه از موارد ویژه ای هستند که باید به آنها اهمیت دهیم. اگر server شما از حافظه ی درونی برای ذخیره اطلاعات استفاده می کند مانند نوع دیسک و ظرفیت آن که از اهمیت بالایی برخوردار است. در نهایت انتخاب سرور بسیار مهم است که ویژگی های خاص بر اساس موارد استفاده آنها را ارزیابی می کنیم و سپس تصمیم به انتخاب آن می کنیم.

در این سایت درمورد مدل های مختلف server برای شما عزیزان و کاربران توضیح دادیم. شما می توانید براساس نیاز خود و کاربردی که این سرویس دهنده ها دارند، از شرکت خدمات هاستینگ سرورکلیک آن ها را سفارش و خریداری کنید.

قیمت انواع سرور در سایت سرورکلیک

در مقاله انواع سرور چیست؟ و چه کاربردی دارد؟ به معرفی انواع سرور پرداختیم، و با توجه به تعاریفی برای سرور وجود دارد با مفهوم کلمه ی سرور سخت افزار نمی باش و مفهوم شبکه ای آن از نظر دید فنی سرور می باشد. سرور های در انواع متنوعی وجود دارند که هر کدام دارای کاربردهای متفاوتی میشوند، و شما می توانید خرید سرور خود را بر اساس نیاز وبسایت خود انجام دهید. شما در ابن مقاله موضوعاتی از قبیل قیمت انواع سرور، انتخاب نوع سرور، انتخاب سرور مناسب، تفاوت های آن، تعریف سرور به زبان ساده، ویژگی های سرور و… توضیح دادیم. شما می توانید برای خرید انواع سرور برای سیستم عامل های مختلف به سایت سرورکلیک مراجعه کنید. و از مزایای آن برای راه اندازی سیستم خود استفاده کنید.


این مطلب را به اشتراک بگذارید:

4 Comments

  1. احسان 29/03/1399 در 15:25- پاسخ دادن

    در مورد سرور اشتراکی برای چه سایت هایی مناسب هستن؟ من برای سایت در زمینه خرید کادو آنلاین هاست میخواستم مناسب هست یا خیر؟

  2. فرشاد 09/04/1399 در 06:39- پاسخ دادن

    سلام من میخام یه سایت واسه خدمات مالی راه اندازی کنم و دامنه رو با پسوند ir انتخاب کردم الان می خام بدونم هاست چی بخرم بهتره
    میشه راهنمایی کنید مرسی

  3. مهراب 16/04/1399 در 18:15- پاسخ دادن

    سلام خسته نباشید ببخشید میخاستم بدونم مزیت سرورهای اچ پی نسبت به سرور لنووو چیه؟

  4. negin 16/04/1399 در 18:17- پاسخ دادن

    سرور پروکسی تفاوت اصلیش با سرور اصلی چیه؟ و اینکه در چه مواردی از سرور پروکسی استفاده میشه؟
    برای اینکه سایتمون امنیت داشته باشه از چه سروری استفاده کنیم بهتره؟

ثبت ديدگاه

مطالب مرتبط

خدمات هاستینگ
وبلاگ

خدمات هاستینگ چیست؟

خدمات هاستینگ چیست؟ میزبانی وب یا (web hosting) یک بستر اصلی برای استفاده از وب سایت را فراهم می کند. دارا بودن کیفیت در ارائه خدمات هاستینگ و ثابت بودن

ادامه مطلب »
خرید هاست نامحدود
وبلاگ

خرید هاست نامحدود

خرید هاست نامحدود خرید هاست نامحدود: هاست نامحدود سرویس با فضای ذخیره سازی بالا برای وب سایت هایی است که اطلاعات و داده های آنها حجم زیادی را اشغال می

ادامه مطلب »

کلیه حقوق این سایت متعلق به شرکت راهکار پردازش خاورمیانه می باشد