اینگونه php.ini را به درستی تنظیم کنید راهنمای جامع تنظیم php ini

محبوب ترین مقالات

آخرین دیدگاه ها

دسته بندی ها

مطالب مفید

تنظیم php.ini

در این مقاله قصد داریم به آموزش تنظیم php.ini در هاست بپردازیم. وقتی که شما سایتی را طراحی می کنید، باید آن را در هاست بارگذاری کنید تا سایت شما در فضای اینترنت قابل رویت شود. هاست های مختلف از یکی از دو نوع کنترل پانل استفاده می کنند. کنترل پانل دایرکت ادمین و یا سی پنل. در این مقاله، آموزش تنظیم php.ini در هاست هایی که از سی پنل استفاده می کنند را شرح می دهیم چرا که بیشتر سایت های کوچک و عادی از این نوع هاست ها استفاده می کنند. تنظیم php.ini در هاست های دایرکت ادمین هم تفاوت چندانی با هاست های سی پنل ندارد. ابتدا مفهوم فایل PHP.ini را بیان می کنیم. سپس به تشریح نحوه درست کردن فایل php.ini می پردازیم. تنظیم php.ini هم در ادامه توضیح داده خواهد شد. در انتها نیز راجع به متغیرهای فایل php.ini، مطالبی را آورده ایم.

 

فایل PHP.ini چیست؟

یک سری از برنامه‌ ها برای اجرا شدن نیاز به PHP دارند. در این برنامه ‌ها یک فایل با نام PHP.ini وجود دارد. در واقع PHP.ini فایل اصلی تنظیمات و یا همان پیکربندی پیش فرض در این برنامه ‌ها است. تنظیمات مختلفی را می ‌توانید از طریق همین فایل انجام دهید. به عنوان مثال می ‌توانید تنظیم کنید که فایل ‌های آپلودی چه اندازه‌ ای داشته باشند و یا این که محدودیت منابع مورد استفاده را در این فایل تعیین کنید. تنظیم دیگری که می توانید در این فایل انجام دهید، تعیین مهلت زمان آپلود فایل ‌ها است. وقتی که سایت شما بالا می ‌آید و اجرا می ‌شود، از تنظیماتی که در این فایل انجام داده ‌اید، استفاده خواهد کرد. در صورتی که شما هیچ تغییری در فایل PHP.ini اعمال نکنید، سایت شما با تنظیمات استاندارد و پیش فرض کار خواهد کرد.

خدمات هاست لینوکس سرور کلیک

LP05

LP06

LP07

LP08

 

نحوه درست کردن فایل php.ini

ابتدا باید به cPanel هاست سی پنل و یا هاست وردپرس که از سرور کلیک تهیه کرده اید وارد شوید، سپس در بخش File، بر روی گزینه‌ File Manager کلیک کنید. پس از آن، بر روی گزینه‌ File+ کلیک کنید تا یک فایل جدید ایجاد شود. اسم این فایل جدید را php.ini تعیین کنید و همچنین مسیر آن را نیز پوشه ریشه یعنی پوشه public_html قرار دهید. با کلیک کردن بر روی گزینه Create New File فایل php.ini شما ایجاد خواهد شد.

تنظیم php.ini

 

تنظیم php.ini

در صورتی که مرحله قبلی را به درستی انجام دهید، فایل php.ini در پوشه ریشه هاست درست خواهد شد. با کلیک بر روی گزینه Edit، می توانید به ویرایش محتوای فایل php.ini بپردازید. هر تغییری که دوست داشتید می توانید در محتوای این فایل اعمال کنید و سپس بر روی دکمه save کلیک کنید تا تغییرات مورد نظر شما ثبت گردد.

 

متغیرهای فایل php.ini

در صورتی که بخواهیم به آموزش تنظیم php.ini در هاست بپردازیم بایستی در مورد متغیرهای موجود در این فایل نیز آموزش دهیم. در واقع برای انجام هر گونه تغییری در این فایل، نیاز به استفاده از این متغیرها خواهید داشت. محتوای فایل php.ini به این صورت است که چند دستورالعمل در آن وجود دارد و مقادیر مربوط به هر دستورالعمل نیز در جلوی آن نوشته شده است. مقدار مربوط به هر دستورالعمل می تواند یک رشته باشد یا این که یک عدد و یا یک عبارت باشد. از سوی دیگر این مقدار می تواند ارجاع به یک متغیری باشد که از قبل تنظیم شده است. متغیرهای موجود در فایل php.ini عبارت هستند از:

 

  1. متغیر Memory_limit: این متغیر، محدودیت حافظه را نشان می دهد. در واقع به منظور مشخص کردن بیشترین مقدار حافظه مصرفی یک اسکریپت، از این متغیر استفاده می شود.
  2. متغیر enable_safe_mode: این متغیر به صورت پیش فرض بر روی ONتنظیم شده است. تنظیم این متغیر بر روی ON باعث خواهد شد که هر موقعی که کامپایل PHPصورت می پذیرد، ارتباط امن تری با CGIانجام شود.
  3. متغیر register_globals: این متغیر نیز به صورت پیش فرض روی ON تنظیم شده است. تنظیم این متغیر بر روی ON باعث خواهد شد که محتویات متغیرهای EGPCS یعنی متغیرهای  Environment و GET و  POST وCookie Server  به عنوان متغیرهای سراسری ثبت شود.
  4. متغیر upload_max_filesize : این متغیر بیشترین اندازه مجازی را نشان می دهد که فایل های آپلود شده در اسکریپت ها می توانند داشته باشند.
  5. متغیر post_max_size: این متغیر بیشترین اندازه مجاز POSTرا که پی اچ پی می تواند بپذیرد را نشان می دهد.
  6. متغیر display_errors : اگر مقدار این متغیر برابر با ON باشد، در زمان اجرای پروژه PHP در host، خطاها نشان داده می شوند. با این وجود اگر مقدار این متغیر برابر با off باشد، خطاها در زمان اجرای پروژه PHP نشان داده نخواهند شد.

تنظیم php.ini

  1. متغیر error_reporting: این متغیر هم در مورد نمایش خطاها در زمان اجرای پروژه PHP در host است. در صورتی که از مقادیر پیش‌ فرض E_ALL و ~E_NOTICEبرای مقدار دهی این متغیر استفاده شود، تمامی ارورها به غیر از اعلان‌ ها نمایش داده خواهند شد. این کار به صورت زیر انجام می شود:

error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE

  1. متغیر max_execution_time: بیشترین زمان اجرا برای هر اسکریپت را بر حسب ثانیه مشخص می کند. استفاده از این متغیر در تنظیم ini باعث می شود که زمان سرورها مدیریت شود و یک اسکریپت خاص نتواند زمان زیادی از سرور را به خود اختصاص دهد. به عنوان مثال دستور max_execution_time = 30باعث می شود که هیچ اسکریپتی اجازه نداشته باشد که بیشتر از 30 ثانیه از زمان سرور را برای اجرای خود اختصاص دهد.
  2. متغیر short_open_tags: این متغیر هم می تواند دو مقدار ON و یا Off داشته باشد. در صورتی که با نوشتن دستورالعمل short_open_tags = Off، این متغیر را بر روی Off تنظیم کنید، امکان استفاده از توابع XML را خواهید داشت.
  3. متغیر variables_order: این متغیر ترتیب متغیرها را مشخص می کند. به عنوان مثال می توانید با نوشتن دستور variables_order = EGPCSکاری کنید که ترتیب متغیرها به صورت زیر باشد:

Environment، GET، POST، COOKIE، SERVER

 

نتیجه گیری

در این مقاله، به آموزش تنظیم php.ini در هاست پرداختیم و متغیرهایی که در این فایل مورد استفاده قرار می گیرند را یک به یک معرفی کرده و توضیح دادیم. هر برنامه ای که از پی اچ پی استفاده کند، دارای فایل php.ini است. شما با تنظیم php.ini در هاست می توانید به هاست خود بگویید که به چه نحوی سایت شما را مدیریت کند.

این مطلب را به اشتراک بگذارید:

مطالب مرتبط

وب سرور لایت اسپید
سرور

وب سرور litespeed چیست؟

وب سرور litespeed چیست؟ شرکت LiteSpeed که در New Jersey آمریکا وجود دارد. از شرکت های پیشرفته در ارائه خدمات وب سرور  و امنیت سرورهای میزبانی وب می باشد. این

ادامه مطلب »

کلیه حقوق این سایت متعلق به شرکت راهکار پردازش خاورمیانه می باشد