یکی از معروفترین انواع سیستم عامل که از سال 1190 در اختیار عموم قرار گرفته لینوکس است. این سیستم عامل در دستگاههای بسیار متنوعی از گوشیهای همراه تا سرورهای سازمانی و ابر رایانهها استفاده میشود. تولیدکننده این سیستم عامل انواع مختلف لینوکس را تولید و عرضه کرده است. آیا میدانید چند نوع لینوکس وجود دارد؟ تنوع نسخههای لینوکس زیاد بوده و هر کدام ویژگیهای خاص خود را دارند. با ما در این مقاله از سرور کلیک همراه شوید تا در خصوص این انواع این سیستم عامل بیشتر بدانید.
اجزای مختلف لینوکس
پیش از آن که درباره انواع لینوکس بگویم باید تا حدی درباره اجزای آن بدانیم. هر لینوکس از چند جزء اصلی و مهم که عبارتند از:
- هسته لینوکس: بخش اصلی این سیستم عامل که مسئولیت مدیریت منابع را بر عهده دارد هسته لینوکس میباشد. کنترل بخش سخت افزاری و اجرای فرآیندها بخشی از وظایف هسته در لینوکس به شمار میروند.
- مدیریت بستهها: انواع مختلف این سیستم عامل دارای مدیریت بسته میباشند. از این طریق این امکان که برنامهها یا کتابخانه را حذف و نصب کنید وجود دارد.
- محیط دسکتاپ: بخش بعدی که در انواع مختلف لینوکس وجود دارد قسمت دسکتاپی است. این بخش به کاربران کمک میکند تا با سیستم عامل تعامل داشته باشند. هر توزیع از لینوکس دارای یک محیط دسکتاپی خاص و پیش فرض است.
- برنامههای کاربردی: یکی دیگر از اجزاء مشترک در توزیعهای مختلف لینوکس برنامههای کاربردی میباشد. این برنامهها در زمینههای مختلف همچون ویرایش متن، تدوین تصویر و توسعه نرم افزار کاربرد دارند.
میباشند تشکیل شده است. با شناخت اجزای اصلی این سیستم عامل میتوان به درک درستی از تفاوت انواع آن رسید.
آخرین دیدگاهها